top of page

WERKWIJZE & TARIEF

Deskundig | Betrokken | Integer | Neutraal | Zorgvuldig

 

De gesprekken vinden plaats in Praktijk Accordaat in Assen (Vaart zz 15), een plek waar alle betrokkenen zich veilig en prettig kunnen voelen. Soms -als de situatie daarom vraagt- vinden de gesprekken ergens anders plaats, bijvoorbeeld bij jullie thuis of op het werk. De gesprekken worden doorgaans overdag gevoerd, maar eventueel ook in de avonduren of in het weekend. 

 

Tijdens de bijeenkomsten kunnen advocaten/adviseurs aanwezig zijn. Omwille van de gelijkwaardigheid is het dan wel van belang dat alle betrokkenen zich laten bijstaan door een advocaat/adviseur, of geen van hen.

 

Tijdens een sessie zitten alle betrokkenen aan tafel en gaan met elkaar in gesprek. Drs. Van Bolhuis is gespreksbegeleider en geeft inhoudelijke sturing. Het doel is een situatie te creëren, waarin betrokkenen naar elkaar luisteren en vertrouwen in elkaar krijgen. De gespreksleider bewaakt het proces en zorgt voor de voortgang. De betrokkenen blijven zelf verantwoordelijk voor de uitwerking van hun kwesties.

 

Juist in de kwetsbare beginfase zorgt Accordaat ervoor dat het proces zorgvuldig wordt begeleid. Van een bijeenkomst worden aantekeningen gemaakt. Dit is een hulpmiddel in het proces. Een gesprek duurt meestal anderhalf uur.

Vanaf juni 2023 gelden de volgende tarieven:

- Individueel gesprek 75 euro per sessie (particulier tarief) en 110 euro per sessie (bedrijfstarief, indien vergoed door de werkgever).

- Relatietherapie en mediation 110 euro per sessie.

Genoemde bedragen zijn ex BTW en worden doorgaans niet vergoed door een ziektekostenverzekeraar. Indien er sprake is van persoonlijke ontwikkeling, coaching of een burn-out kan de werkgever gevraagd worden de kosten voor een traject voor rekening te nemen.

bottom of page